Voor Zorginstellingen

ZorgGids Nederland, de schakel tussen zorgvrager en zorgverlener

Met de Zorginstellingengids van ZorgGids Nederland komt u snel in contact met uw (toekomstige) cliënten. Nog nooit was nauwkeurig vergelijken en kiezen van zorg zo eenvoudig.

De vraag naar zorg neemt sterk toe. Uit marktonderzoek blijkt dat uw toekomstige cliënt zorginstellingen graag op faciliteiten, comfort en omgeving vergelijkt.
Met de Zorginstellingengids kan dit. Hierin staan namelijk alle zorginstellingen in Nederland overzichtelijk gerangschikt en goed gerubriceerd, zonder waardeoordeel.

Een uitstekende manier om uw zorginstelling positief onder de aandacht te brengen!

De voordelen voor u als zorginstelling:

Wilt u effectief en op eenvoudige wijze met uw toekomstige

bewoners/cliënten in contact komen? Dat kan heel gemakkelijk: ga snel naar www.ZorgGidsNederland.nl . Daar vindt u alle informatie over onze service en kunt u meteen uw gegevens in de zorginstellingendirectory plaatsen. U zult verrast zijn over de mogelijkheden: snel en eenvoudig!

 

Het inloggen: 

Bent u een zorginstelling klik dan in het Hoofdmenu op – Voor Zorginstellingen – er opent zich een venster – u kunt inloggen.

Bent u een particulier thuiszorgbureau klik dan in het Hoofdmenu op – Voor Zorginstellingen – er opent zich een venster – u kunt inloggen.

Hoe registreer ik?
Om gegevens toe te voegen aan de zorginstellingenindex is registratie noodzakelijk. Om te registreren kiest u voor de optie: “Voeg nieuwe zorginstelling of voeg thuiszorg toe”. Deze ziet u zodra u in het linkermenu kiest voor de tekst: Voor Zorginstellingen. Daarna opent zich een venster met – Instelling aanmelden of Thuiszorg aanmelden. U kunt hier een keuze maken.

Voeg nieuwe link toe.

U treft dan een formulier aan waarop u adresgegevens en andere kenmerken van uw zorginstelling kunt toevoegen. Vult u dit formulier zo volledig mogelijk in. Extra opties zijn het toevoegen van een vermelding van uw website, foto\\’s van uw instelling, bedrijfsvideo, bedrijfslogo en een brochure.

 

Om uw bedrijf toe te kunnen voegen aan de database van ZorgGids Nederland zijn kosten verbonden. De jaarlijkse bijdrage is 115 euro exclusief 21% BTW. 

Ook vragen consumenten vaak om foto\\’s, een bedrijfsvideo, een PDF brochure met prijzen of naar de website vermelding van uw bedrijf. Ook kunt u door een slogan in te vullen, aangeven waar uw bedrijf voor staat.

Uploaden van een logo: 100 x 100 pixels. Maximaal 195 breed x 149 pixels hoog. Aanleveren in een GIF of JPG bestand.

Uploaden van een foto: 163 Hoog en 505 Breedte pixels. Als JPG bestand aanleveren met een maximale grootte van 500 KB.

Nadat u akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden kunt u de eerder opgegeven items toevoegen en later altijd bijwerken, indien nodig.

U kunt de gegevens op uw detailpagina ten alle tijde veranderen. Voor vragen over het invullen van uw bedrijfsgegevens kunt u altijd via de mail contact met ons opnemen. Of u kunt telefonisch contact opnemen met een medewerker van ZorgGids Nederland.

Belangrijke informatie:

Na het invullen van uw gegevens kunt u klikken op de button: “registreren”. U bedrijf staat direct op de website, met een visitekaartje en uw detailpagina. U blijft ingelogd en kunt de rest van de rubricering invullen. Ook kunt u meteen foto\\’s, een brochure of bedrijfsvideo toevoegen. Daarna kunt u in het linkermenu uitloggen.

Een verificatie link (e-mail) wordt naar het door u opgegeven e-mail adres gestuurd. Hierin staan uw gebruikersnaam en wachtwoord waar u later weer mee kunt inloggen. Uw wachtwoord kunt u altijd via de website opvragen en veranderen.

Wanneer u ingelogd bent kunt u gebruik maken van onze diensten. Voor vragen over het registreren kunt u altijd terecht bij [email protected]

We zouden het zeer op prijs stelllen wanneer u ZorgGids Nederland met een link wilt vermelden bij u op de website !

Team ZorgGids Nederland

Mailinglist

Zorggids Nederland copyright 2024 sinds 2008