Consumenten

ZorgGids Nederland is er voor u. Door het raadplegen van de particuliere thuiszorg en zorginstellingen op deze website krijgt u op eenvoudige wijze te zien welke zorginstellingen er zijn in uw provincie en woonplaats en aan welke eisen en criteria deze voldoen.

Hoe kunt u deze website gebruiken?

De zorginstellingenzoeker

U gaat naar het linker menu en klikt op zorginstellingen.

U ziet nu de volgende categorieën:

Voor de Particuliere Thuiszorg klinkt u in het linker hoofdmenu op de button Particuliere Thuiszorg. U kunt nu per provincie zien welke particuliere thuiszorgbureaus er zijn. Onder de particuliere thuiszorg kunt u een overzicht van alle zorginstellingen vinden.

Als u een provincie gekozen heeft ziet u de visitekaartjes van de betreffende particuliere thuiszorg of zorginstellingen in die provincie. Voor meer details klikt u rechtsonder op “meer info”, wat u op het visitekaartje ziet staan, waardoor het kaartje vergroot wordt. Nu kunt u meer details zien van deze zorginstelling of de particuliere thuiszorg, waaronder een foto, hoeveel bewoners er zijn (indien van toepassing), adres, telefoon, contactpersoon, website, routeplanner etc. Door op routeplanner te klikken en de satelliet te gebruiken, kunt u de omgeving van de zorginstelling bekijken.

Tip een vriendin of vriend over onze website en zorginstellingenzoeker

Het kan heel goed zijn dat u iemand kent die de informatie op deze website goed zou kunnen gebruiken. Of dat u iemand onze website wilt aanbevelen. Rechts onderaan op iedere pagina ziet u een klein envelopje staan. Als u daar op klikt opent een klein scherm waarmee u d.m.v. een link een boodschap kunt sturen naar deze persoon.

Wij wensen u veel gemak op de website van ZorgGids Nederland.

Team ZorgGids Nederland

Mailinglist

Zorggids Nederland copyright 2024 sinds 2008