Adverteren

Adverteren met een banner
Een banner is een advertentie op een internetpagina die u boven- of onderaan iedere pagina ziet. Onder de banner wordt een link naar uw website opgenomen. Wij registreren middels statistieken hoe vaak er op uw banner geklikt is: dit is nuttige informatie voor u. Heeft u nog geen website? U kunt een volledige pagina op onze website laten opmaken met uw bedrjjfsgegevens, omschrijving van uw product en aanbiedingen en foto´s etc. In een dergelijk geval verschijnt uw pagina na het klikken op uw banner.
 
De Doelgroep
Veel kinderen zoeken voor hun hulpbehoevende ouders naar zorginstellingen of particuliere thuiszorgbureaus op onze website. De doelgroep die onze website bezoekt ligt tussen de 40 en 75 jaar. We constateren dat ze gemiddeld 8 minuten op de website blijven en gemiddeld 11 pagina´s bekijken. Op de detailpagina van een zorginstelling of particulier thuiszorgbureau blijft men gemiddeld iets minder dan een minuut.
 
Per Provincie adverteren
Het is mogelijk om met een leaderboard banner per provincie te adverteren, gericht op uw doelgroep. U kunt in meerdere provincies tegelijk met een banner adverteren. Wij registreren middels statistieken hoe vaak er op uw banner geklikt is: dit is nuttige informatie voor u. Deze banner roteert met andere banners van andere adverteerders willekeurig bij iedere pagina wisseling. U kunt per week, per maand, of per kwartaal adverteren.
De banner wordt door de klant zelf aangeleverd.
 
De Kosten
De advertentiekosten van de banner zijn afhankelijk van de positie op de website. Wij praten over een "leaderboard banner" en een "rectangle banner". Een "leaderboard banner" is de banner positie die u bovenaan de pagina ziet. Deze banner is zichtbaar op elke pagina van de website. Deze plaats valt natuurlijk het meeste op. De banner roteert willekeurig met banners van andere adverteerders bij iedere pagina wisseling. Het tarief voor de leaderboard banner is op jaarbasis, maar u kunt ook per kwartaal adverteren.
 
De banner die u rechts op de homepage en andere pagina"s van de website ziet is de "rectangle banner". Deze is zichtbaar op bijna iedere pagina. Ook deze banner roteert met banners van andere adverteerders willekeurig bij iedere pagina wisseling.
Het tarief voor de "rectangle banner" is op jaarbasis, maar u kunt ook per kwartaal adverteren.
 
Waaraan moet de banner voldoen en hoe moet ik deze aanleveren?
De Leaderboard banner is 728 x 90 pixels. De Rectangle banner is 300 x 250 pixels. Banners dienen in GIF, JPG of SWF te worden aangeleverd. Maximaal 35kb.
 
Maken van een banner
U kunt een banner aanleveren, maar wij kunnen desgewenst ook een banner van door u aangeleverd materiaal voor u laten ontwikkelen. De kosten voor het ontwikkelen zijn op aanvraag. Er kunnen mooie banners in flash voor uw bedrijf worden gemaakt. Alles gaat natuurlijk in overleg en er zijn vele mogelijkheden. Het bedrijf waar wij mee samenwerken is: Gillz.  
 
Informatie
Ook kunt u mailen naar [email protected]
 
Leveringsvoorwaarden banners. Wanneer u hier klikt, krijgt u informatie over onze leveringsvoorwaarden voor banners.
 
 
Mailinglist

Zorggids Nederland copyright 2024 sinds 2008